Dagarna

Fredags: I fredags så fyllde JOhanna år så jag Amlo å Fanniszi åkte till stan å köpte saker, jag köpte två string å ett läppglans typ, Amlo : BH & örhängen. Fanny : Två kajaler, Liverpool halsduk ( tror dt var dt )
Sen när vi hade handlat klart åkte vi hem, Amlo åkte hem till sig själv för att hon skulle städa sitt rum, jag å fanny åkte hem till mig för att slå in allting ge dom till johanna å sen käka.
Efter käket var jag mikaela micis z fanny amlo oss johanna å åt tårta firade henne å sånnt :)
hon hade gäster så vi var där resten av dagen.
Lördagen: Jag vaknade upp, var med Amlo på dagen vi åkte in till stan, vi hade faktist kul :p vi gick omkring å va sociala mot konstiga folk. senare åkte vi till Lenia å Jenny, så vi ttyp rökte vattenpipa åkte med mopparna å så :p.
Söndags: Hade sovit oss Amlo, så vi vaknade någon gång, vi åt å efter dt så åkte vi å tankade Amlos moppe. När vi hade gjort dt åkte vi hem till mej för att lämna mina sovgrejer å fixa lite med min skola. NÄr det var klart drog vi till donken för att Amlo skulle äta, där träffade vi Saga Fanny å Mikaela, vi satt där å snackade ett tag.. tills vi skulle åka till Sågen för att åka till Isa, vi var i Sågen typ en halv timma, Johanna I kom sen å vi snackade lite med dom hehe. Amlo gick in i affären å köpte cola å en choklad, sen åkte vi vidare till Raman å rökte vattenpipa med Lenia å Jenny :).
Måndag: I måndags var typ ingen i skolan förutom jag å johanna typ haha aso av oss tjejer osom vi brukar va med.
Alla var tydligen ''sjuka'' förutom Amlo å Isa som var sjuka på riktigt, Jag åkte till Amlo för att lämna en ögon salva, men jag glömde den hemma så dt var ganska misslyuckat.. men vi bestämmde oss iaf att gå å sola så vi gjorde dt också, efter det gick vi hem till henne å sååå.. Senare vare träning vi gick tidigare till träningen, men vi kom inte in, så vi satt utanför å snackade å garvade ett bra tag. :p
Tisdag: har inte gjort så mycket idag..skulle vara med Amlo men vet inte vad som hände :S
SKa iallfall på träning nu typ.
chaaao

ny blogg snart :)

ska kanske skaffa blogg med nåra tjejkompisar. :) eller vi snacka om det . får se hur det blir. tänker iaf inte skriva mera i den hära bloggen. bye bye ! <3
//amlo

HJÄLP OSS !

HJÄLP MIG Å AMLO MED DESIGNEN NÅÅÅGON, DET SER SKIT FULT UT NÄR DET ÄR SÅHÄRA .
MEN LJUSHUVUN SOM VI ÄR SÅ FATTAR VI INGENTING X) AHAHHA MEN HJÄLP OSS SERIÖST. DT SKULLE VARA GROVT SNÄLLT OM NÅGON VILLE ..

TRÄNING!

Då var det dags för träning igen=D
feeeettt nice det ska bli haha är fett sugen på att träna, hoppas dt blir lika kul som dt har vart en gång av alla gånger på träningen.
Menmen boxfys är bra för kroppen man håller formerna ;) vilket är skitbra .
Imorgon klockan sju äre någon undervisning elr vad det heter, inom boxning vad man ska äta osv.. elr något sånnt, om hälsa å sånnt (;
Ska kanske gå dit, om jag inte har något annat för mej.
Igår så var jag med Amlo vi var hemma hos henne ett tag kollade på tv å såå .
Sen drog vi ut till Handen åkte till valla träffade några dära (;
Senare stack vi ifrån dom för deras föräldrar kom typ hem snart elr någt, vet inte vad ..
vi gick iallfall till smalms gropen å satt där ett bra tag å snackade om aa lite saker,. u know haha ;)
Idag skulle jag igentligen också vara med Amlo men vet ej vad som hände, hon slutade mycket senare än mig så jag drog hem åt kyckling sen satt jag hemma kolla på tv med min lillasyster å sånnt, senare städade jag mit rum, vilket jag hade lovat min mami, å när jag lovar henne saker, är det saker som jag håller.
Jag dansade samtidigt som jag städade rummet, and I love 2 dance, jag böt om till tränings kläder , ska bara fixa vatten flaskan å skor sen är jag klar, jag hoppas Amlo å Fannizsi är på träningen idag, Jag å Fanniszi brukar oftast åka till träningen tillsammans, haha vet faktist inte varf hon elr jag åker ifrån varandra ibland, men eftersom Amlo bor typ där vi tränar, så åker inte jag å Fanniszi med henne (;.
Mallan å emma brukar träna också haha tror faktist dom är dära :p
Ska nog ta å dra till bussen snart .. jag börjar snart å dt tar ett tag att åka till träningen.

bloggpause ett tag tror jag,

bloggpausen blir nog bara två-tre dagar
måste börja tänka mer på plugg och sånt,
få se när jag kommer tillbaka.
/amlo

misslyckad kväll

orkar inte berätta om går dagen .
sk iaf vara med matilda idag <3


HAHA

Igår så var jag först med Mikaela å Fanny, först kom jag hem t fanny sen åkte jag och fanny till Mikaela, hemma oss mikaela gjorde vi typ inget, en kvart senare gick vi till sågens pizzeria, jag å mikaela tog en kyckling sallad var. och lilla fannnizisi tog en pizza (;
När vi var klara åkte vi till Vendelsö Malm, satt oss på en bänk lyssnade på musik å små dansade lite :p.
Efter ett tag skrev Johanna att vi kunde komma t henne, så vi satt oss på bussen å åkte till henne, hemma oss henne gjorde vi inte så mycket . Vi satt å pratade inne på hennes toalett haha dt är faktist skönt att prata dära :D
Så där satt vi, garvade snackade å lyssnapå musik.
Lite senare kom Saga & Alexander (mikaelas pjojkvänn) till oss.
Vi var fortfarande oss johanna fast inte inne på toaletten x) vi var i ett jätte mysigt rum där vi fortsatte prata. Hela dagen var jag super glad förutom när ... ringde å berättade lite saker som tryckte ner stämningen, fast det som berättades var bra att vi fick veta det just då. för annars hade allt gått helt snett.
Idag ska jag iallafall vara med Amlo, så jag ska nog börja fixa mej snart. elr hon kanske ligger å sover :O . fast det är inte konstigt.. dt hade jag också gjort nu... om det inte var så att dt är av någon konstig andledning har gjort att jag har vaknat jätte tidigt dom senaste nätterna.
Vi får väll se vad vi hittar på.. vi ska nog snacka lite.. kanske åka lite med hennes nya moppe :D:D
kanske träffa några, kanske ha lite skoj å såå ;)
vi får se vad som händer.
FUUUCK OFF det är skola imorgon, åååh neej:(
Jag hatar hatar hatar verkligen skolan.
Menmen.. jag måste iallafall börja tänka framåt så jag måste börja ta tag i skolan faktist ;) Å sluta låssas, för nu äre faktist på riktigt. dt handlar faan om min framtid :O
jagfår väll helt enkelt snacka nästa vecka med briträdande rektorn om spanskan .. å sen får jag helt enkelt göra mitt bästa i dom andra ämnena.
Skolan tar upp så jävla mycket plats, det känns som att jag inte har tid med något annat ba för att skolan ska alltid ha massa saker som ska vara gjorda å lalala..

GRATTIS ISABELL

idag blir isabell byxmyndig :D  grattis gumman :)

men iaf skrev inte så mycket igår, men ska iaf berättta om dagen och natten :)
vid typ 2 tiden kom min pappa och hämta mig och fanny hos saga och vi åkte till tyresö och hämta en moppe hjälm,
men den tyckte jag inte om så mkt, så jag får låna fannys tills jag hitttar miiiiin ! asso får verkligen flipp, min hjälm är helt borta, :S har letat överallt!!
men iaf sen körde min pappa hem mig och fanny till min morsa, hemma hos min morsa gjorde vi direkt ingen, vi drog till fanny typ direkt, sen hämta vi min moppe i verkstan, asso jag och fanny  va så jävla pantade och glämde extra hjälmen hemma. så fanny åkte bil hem med min granne och jag åkte moppe hem, :D skit kuuuul!  sen hämta vi extra hjälmen och åkte till brandbergen och köpte glass, sen drog vi till saga, sen åkte jag hem och lämna moppen, :P
vid 6 tiden drog fanny hem för att äta. då drog jag och saga hem till henne och åt och sminka oss lite, sen kom fanny tillbaka då träffa vi jocke och hampus . sen typ gjorde vi inte så mkt mer än attt sitta hemma hos saga hela dagen.
jag och fanny slagga hos henne, hahah, vi va typ vakna till 5, eller kl 5 gick vi och la oss i sängen :)
vi laga typ mat och skit mitt i natten, fett mysigt vi hade :)

ikväll ska vi iaf fira isabell :D fett kuuul :) * blir säkert massa bilder :D
men nu ska duscha och börja fixa mig :)
//amlo

Ahlåååha ;D

shosho, vaknade för ett tag sen :)
haha dom dära fåglarna gör narr av mig aso .. :p
menmen iallafall, dagens planer är att jag ska köpa en kepa med någon (; sen tare luuugnt med kompisar, vet inte vad :)
det är en kepa från stadium iaf .) haha den e faktist fin .
jag har inte skrivit på några dar.. ba för jag inte orkar sätta mej vid datan varje dag. (:
Igår var mina kusiner här så jag var hemma för dt mesta.
Vi gick sen upp till en skola å körde basket aso alla på mammas sida :)
När vi hade kört basket gick vi hem till oss igen, å fortsättte snacka.. Igår skulle jag igentligen dra ut men med tanke på att jag inte träffar alla mina kusiner så ofta så tänkte jag att dt lika bra att va med nu medans man ses.
OCh plus att fannizsi och dom andra skulle ba softa hemma oss Saga å så :P
plus palla inte dra dit själv :p
Menmen.. Jag drömde en underbar dröm i natt iallfall.. Å sen väckte dom dära jävla små fåglarana mej ..
Fast jag gick inte upp ändå , försökte somna om, vilket inte gick .. så jag ringde Casey, vi snackade typ i en timme ngt sånnt ..
Sen gick jag ner till mami å papi å mina syskon, men jag dampa på pappa så vi börja bråka x) Vilket inte är kul på morgonen kan jag lova.
Det är riktigt varmt ute nu .. men orkar inte gå ut, jag har faktist solat varje morgon på lovet typ (;
Fick lite färg iallfall (;
HAHAHHA jag å AMLO har inte fixat våran design ellr något skit, så dt ser heeeelt fakkat ut :p
men skitsamma :) haaaahahah jag har ingenting att göra, är ba allmänt uttråkad dt verkar som att alla sover ...
Jag ska iallfall börja fixa mej snaart. å ska se om jag får med någon som vill åka å köpa kepa med mig ::D
trudeluuu, hörs säkert senare ;D!

godmorgoon :)

lite om går dagen :
fanny kom till mig vid 2 tiden.  Jag va nästan fördi fixad då. Sen typ precis när jag va klar kom min styvpappa och sa att vi skulle åka och köpa min moppe. så jag va tvungen att följa med, Fanny  hänka  oxå. sen kom vi typ  hem vid hlv 5. då åkte vi till handen och åt på grillenn dära för donken va stängt, sen åkte vi till fanny och slinga hennes hår. det böev faktist ganska bra, fast det tyckte inte fanny. Sen kom johanna och saga dit. sen drog vi till ica och köpte godis :D
sen bestämde vi att alla skulle sova hos saga,  men fanny fick inte för hon hade typ sovit borta hela lovet ´:P aja, så det blev bara ajg och johanna som sov dära :D johanna och saga drog hem till saga för att hämta johannas saker och jag och fanny drog hem till mig, hemma hos mig packa jag ihop en liten väska sen duscha jag, sen drog vi ut och mötte johanna, saga och matilda :) vi gjorde inte så mkt. men vi 11 så drog jag, johanna och saga hem till saga.... vi skulle kolla på film, fast efter typ halva filmen somna johanna och saga, då stängde jag av. HIHI, sen somna jga oxå :)

idag ska jag och fanny iaf åka till tyresö och hämta min moppehjälm, sen ska jag väl se om jag ska åka nått idag :D

aja, nu ska jag va social med saga och johanna :D *
//amlo


dagens planer

Idag ska jag träffa Fanny, hon skulle träffa marcus.. så jag skulle hänka med henne :)
sen ska vi johanna, Har inte träffat dom på hela lovet :O saknar dom som FAN !!!
så ikv ska vi nog umgås och ha lite kul :D  Nu ska jag ta och äte frukost och börja sminka mig,
sen ringa fanny, Hoppas isabell och matilda oxå kommer ut sen :) jag ska smsa dom sen och se :D
ring om det är nått.
/amlo


LÅNGFREDAG

orkar inte berätta så mkt om går dagen, vi gjorde inte så mkt direkt :)

men nu ska jag gå ut med hunden :) skriver mera sen :)
//amlo

Shenare Chilenare

Shoo alla glada =D.
Det är såhära att mitt liv verkar gå neråt när jag vill att det ska gå uppåt. du vet allting går bara helt jävla snett.
När jag tänker efter saknar jag mitt liv som det var för ett tag sen, aso jag hatar verkligen mitt liv. jag vill liksom kunna andas in ny luft någon gång, inte alltid den hära fucking gamla luften, som jag andas in & ut hela tiden, all shit is same, same fucking shit every day.
Allting är likadant jag saknar det gamla, som fan . Det känns som jag har gått å gått, å sen så kommer den dära fucking STOP skylten framför min fejja å vägrar flytta på sej. Jag måste jag själv måste flytta på den, för att kunna göra det, måste jag börja sköta mej, börjar jag sköta mej totalt blir allt fakkat, för då följer jag inte min egna vilja, följer jag inte min egna  vilja, mår jag inte bra, mår jag inte bra, påverkas det. Å det vill jag inte.
Jag vet inte ens varför jag skriver det hära, men det kanske är för att jag inte säger det, det kanske är för att jag inte pratar om det, varför belasta folk med sina egna besvär? Varför låta andra belastas av sina egna svaga punkter? Varför ska man springa till sin närmaste så fort det hännt någonting .. ? Det händer saker hela tiden, men ska man hölla på att snacka om allting, skulle det ta en evighet å skulle det ta en evighet till att snacka om allting, skulle mitt liv bara gå till att snacka om saker, det kan dt juinte ;O , för man vill ju ha tid med annat, visst ?.
Så varför inte bara göra som jag, leva för det man har, gömma undan problemen å ta nya tag.
VIiist problemen kommer komma tillbaks senare.. men då får jag komma på då hur jag vill lösa det.
Jag lever nu, kan inte tänka då. kan inte tänka sen, kan inte tänka på det som hände/hännt/kommer hända.
Jag lever nu, dag för dag. Tar steg för steg. För sej.
Kommer det upp problem, antagligen så tar jag tag i dem, elr så är jag för lat, och låter dom spolas bort med åren..
Har ingen tid att vänta, ska något hända, händer det nu, inte sen, för jag lever nu, därför ska jag ta vara på min tid, även fasten det kommer en del saker som stoppar upp det hela, hela tiden.
Jag skjuter undan det, tar fram det när jag har tid.
Det är nu jag är ung, inte sen.

No guy, No cry.


Rubriken säger ju dt mesta..
Killar är ingenting att kriga för i stort sätt.
Man blir kompisar som fortsätter till kärlek, man blir kär som fortsätter till tillsammans man blir tillsammans som fortsätter till bråk, man börjar bråka som fortsätter till ett slut.
Och när det är slut, blir man sårad.
Det är så det är för mig iallafall.
eller baaa om jag älskar någon på riktigt.
Äkta kärlek det är då man är som sårbarast aso.
Men man ska inte kämpa för killar, när dom redan har visat att dom inte förtjänar ens kärlek.
kan dom inte ta hand om den, så skit i den då.
Dt ända jag vill säga är att låt inte dig själv bli lurad, när dom säger ''Men jag älskar ju dig''.
HHAHAHAHAHA fucking bullshit gånger tusen aso.
Vissst, jag säger själv. Jag har lätt att bli kär, men jag har oxå lätt för att söka kul.
När jag vet själv vilket humör jag är på, njaaa alltså det dära lilla speciella humöret när man vill ha lite kul med en kille =D. Då kvittar det nästan för mig vem det är elr dt klart det betyder vem det är, men aso det är inte precis så att jag går å kärar ner mig i någon kille bara för att jag kände för att ha lite kul . Jag faller verkligen inte för om någon säger '' Men jag älskar ju dig'' . Vistt jag vet redan vad personen menar., men jag skiteri pallar inte börja diskutera något sånnt. haha kör bara på vfan har ni att förlora hahah du lever en fucking gång, vad har du att förlora helt seriöst ;D
PLUUUS glöm aldrig bort, Life Goes On .

''/


du visa intressa när mitt försvann.... förlåt

Meeen ja JULIA ;)

julia ska alltid klaga på nått asso :)
men du gumman, vi ska fixa designen och det snart..
när vi orkar :D
puss på dej !

tja tja :)

orkar inte skriva så mkt om går kvällen, det blev bara lite krök och sånt...  men förlåt alla som jag och jennie
störde igååår, HAHA, så jävla kul :D

jag och jennie på pendeln på väg till handen :)

Jag ska iaf snart dra ut med lenia och jennie, Hanna är bortrest typ :( 
vi ska va i handen, kommer säkert träffa alla dära :) vi ska nog kröka tror jag :) vi har ju lite dricka kvar i från igår.
fast itne så mkt, :) aja...
vi skulle egentligen på the wave på lördag, men det verkar inte som det blir nått utav det :/
aja, det finns säkert nått roligare att göra ! får hoppas på det.
aja, ska snart platta mitt hår lite mera...  Det är bara smsa om ni vill ses i kväll...
ciiiao / amlo

SHUEUUELELEO

Shenare italienare;D
grymmmmt tråkigt väder idag..
Det har fan vart skit bra väder hela veckan , men nu helt plötsligt vaknar jag inte av att solen lyser på mig,
NÄää förnär jag vaknar regnar dtt nästan ;o.
Menmen... det hära lovet har vart feett chill :D haha vi har typ ba rökt vattenpipa varje kväll.. haha
jag har inte kunnat skrivit ba för att det fakka upp sej på min data när jag skulle logga in.. så dt gick typ inte.
menmen skitsamma :D okeeeey, vi får se vad som står på schemat idag ;D . okeyeyy tror att jag faktist ska fixa mej snart =D har precis tagit en skön varm dusch,, å nu sitter jag här å skriver mitt första inlägg på min å amlos blogg,..
Idag ska jag iallafall ta tag i skolan lite ba för jag ligger efter .. ''/ .
menm skitsmama sen ska jag väll ut, gå till kyurkran med Johanna sen ska jag va med Casey (kanske).
Igår så hände det inte så mycket , jag var hemma sov ut, började fixa mej runt fyra sen drog jag till centrum, träffade Jennie Hanne Linnea å Amlo dära. Vi gjorde inte så mycket... sen drog jag hem käkade, eft maten pallade inte jag va med Amlo å dom (; ba för dom skulle typ på fest någonstans ingenstans. SÅ jag var med Mikaela Fanny Johanna Saga å Alex istället :D
JUste jag fick reda på en nyhet igår , ahllåålaa vadgulligt :') .
olalallaa aso nu ska ni få veta. okej, det var såhära att Mikaela har skaffat POJKVÄNN ohaaa vad sött, visst ;)?
Den lyckligt lottade heter iallafll Alexander. hahaha, dom hittade varandra tillslut :)




utgång :)

ska snart dra ut med lenia och jennie :) vet inte riktigt vad vi ska göra :)
får min moppe snart !!! ska snacka med min morsa nu, så får vi se om jag åker och köper den idag :P



dagens outfit:
svart kofta- hm
vit-lång linne-gina tricot
jeans- köpta i Peru
 dagens hår&smink:
utsläppt plattat hår
smink- puder, mascara, kajal, ögonbrynspenna

skirver mera sen
/amlo

grillkväll :)

Juste så alla vet, så är det nått fel när matilda ska logga in på våran blogg :P det är därf hon inte skrivit...

men nu ska jag berätta lite om kvällen igår :
det börja med att matilda kom till  mig vid sju tiden, då va jag precis klar med sminkningen och så :)
sen vid åtta så kom mina föräldrar hem så då drog jag och matilda till ica och köpte läsk, sen skulle vi egentligen till raman och grilla.. Men eftersom jennie hade moppe med sej så blev dom utskickade därifrån, så då drog vi till ruden ist :) på bussen så mötte jag och matilda lenia och hanna, sen i handen terminalen mötte vi jennie, sen drog åkte jag, lenia och jennie moppe ner till ruden, och matilda och hanna vänta på robin och casey som hade missat bussen :)
När jag, jennie och lenia kom ner till rudan starta vi grillen, :) sen när det va klart kom dom andra, asso matilda, casey, robin och hanna :) sen grilla vi lite korv och rökte vattenpipa :)
sen kom lillcarro och natta, HAHA, lillcarro och casey börja bråka som fan, :P aja, det såg iaf fett roligt ut :)
sen senare mot kvällen drog matilda hem, sen kom ferdi och alla dom, :P men dom snacka typ bara lite , sen drog dom... Sen gick jag och lenia för att möta robert.. Sen påväg tillbaka till ruden så  hör man typ robin skrika HJÄLP, CASEY !!  sen hade typ en alkis gjort nått på han xd hahahahah, :P
aja, då drog alla, :)
det va typ allt för kvällen :)
ska be jennie skicka bilder hon tog igår. så bilder kommer sen

// amlo


cykeltur med lillebror ! :)

kom nyss hem från en liten cykeltur med min söta lillebror :)
han har precis lärt sig cykla utan stödhjul. så han är jätte glad, :)
vi cykla runt lite i brandbergen, sen cykla vi till svartbäcken, :)
sen när jag kom in sa min mamma att jag ska få en moppe :D
jag blev helt överlyklig, för asso det har avrit lite tveksamt om jag skulle få det eller inte :)
men nu är det helt säkert, fast min morsa tkr vi ska köpa en moppe klass 2, asso som man inte behöver ha
moppekort till, men den går bara i 25 km/h fast jag skulle få trimma den isf :) man har världens bästa mamma :D
men  jag få en vanlig EU-moppe tror jag, fast den ska trimmas  ;) snart kommer matilda hit, jag ska ju vara barnvakt :P hihi. ikväll ska jag ut med lenia, jennie och hanna, tror vi skulle på nån fest... Jag vet inte riktigt :)
skriver lite mera senare

inte direkt den finaste bilden på min mamma, men hon är bäst !!
//amlo

6-7 apriil

dagen bröjade med att jag och matilda vakna ganska tidigt för min söta lille bror va arg så han gick runt och skrek lite, så vi vakna vid 10 ungefär. så då satte vi på en film, för vi båda va skit trötta, vi kolla på nyckeln till friheten, den va verkligen as bra =) efter filmen satt vi lite vid datan, vi skrev inget i bloggen då för vi satt vid datan som är hela familjens, :P så saao då skulle min morsa börja läsa bloggen, som hon gjorde med min förra.
men iaf lite senare så åt vi ''frukost'' eller vi åt kyckling xd haha, men klockan va typ 2. :)
sen städa vi rummet, och matilda sminka sig, sen satte jag upp håret och så tog vi med min hund och ålte till matilda.
hemma hos matilda laga hon och amanda (matildas syrra) mat :) hahah, asso dom är skit roliga när dom bråkar hela tiden :P
sen åt dom mat, sen efter drog vi hem till mig igen, hos mig lämna vi hunden , oc jag sminka mig, för asso jag hade inge smink innan,  sen drog vi hem till robin, för att hämta han och casey för annars skulle dom inte gå ut :P så mobbade ! sen drog vi till handen, och mötte jennie, lenia o hanna, sen drog vi till valla. och rökte vattenpipa :) jag träffa izabella i handen, hon hade utegångsförbud men hade dragit ut endå. Så min morsa ringde mig, och fråga om jag visste vart hon va, sen ringde izabellas mamma, alla va typ fett oroliga.  aja, nu är bella sur på mig iaf. men aja.
sen drog jag och matilda hem vid halv 11 för det va fett kallt ute, :)

idag ska jag vare barnvakt, jag ska ta hand om min super söta lillebror, :)
så jag kommer nog itne göra nått speciellt idag, kanske går ut senare ikv .
det va allt från mig, puss hej!

// amlo

bilder från söndag

 
jag o matilda innan utgång :)


haha, kisspölar :P


matildas ben , efter vattenpipan ramla på henne (aa)


en suddig bild, men det är jennie och lenia


suddig bild, men det är halva benne, casey och jennie :)


Haha, jag och robin blåste in rök från vattenpipan i en flaska med nån dricka benne hade, :P

// amlo

sheeena :)

skrev inget igår när jag och matilda kom hem, :P men skriver nu ist :)

söndag:
jag va med matilda, hanna, lenia och jennie. vi skulle till handen och röka vattenpipa. :)
benne, robin och casey va oxå med, :) sen senare kom viktor, robert, sam och malcom (stavning)
jag och viktor råka dra ner hela vattenpipan på matilda :P så hon fick skit mkt hål i sina tights.. sen fick hon typ ett bränn märke på benet oxå. (a)
vi satt i valla och typ snacka och rökte vattenpipa, vissa drack och så. hade fett mysigt och kul.
jag och matilda drog hem vid halv 12, hon slagga hos mig, när vi kom hem så tog vi fram godis och kolla på film, fucking åmål. jag somna vid slutet av filmen, :P haha.  sen gick vi och la oss. :)

min brosa dampar nu, för han  vill ha den hära datan, så lägger in bilder och sånt i morn, och skriver om dagen oxå :)

// amlo


shooo :)

Nu har vi skaffat våran blogg tsm, :)
den kommer bli bäst. Vi ska fixa med bilder och sånt senare ikv :)
// amlo&matilda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0